WordPress-kotisivut


Menestyvillä yrityksillä on tapana olla hyvät kotisivut, koska ilman hyviä kotisivuja on vaikea menestyä. Jos tavoitteenasi on menestyminen, suosittelemme panostamaan heti alussa kunnolliseen sivustoon.

Meiltä saat sivuston joka on:

Räätälöity sinulle sopivaksi

Emme käytä hitaita ja päivityksissä hajoilevia valmisteemoja, vaan rakennamme jokaista projektia varten yksilöllisen ja kevyen teeman. Näin sivusta tulee paljon nopeampi, turvallisempi ja helppokäyttöisempi.

Kun kotisivut rakennetaan alusta asti yrityksesi tarpeet huomioiden, niistä on hyötyä pitkäksi aikaa ja niiden ominaisuuksia voidaan lisätä joustavasti myös sivuston käyttöönoton jälkeen ja jatkokehitys on myös edullisempaa kuin valmisteemoja käyttäessä.

Yrityksesi kasvaessa WordPress-sivusi kasvaa sen mukana. Hyvin tehdyn WP-sivuston kylkeen voi lisätä vaivattomasti myös verkkokaupan.

Helppokäyttöinen

Matkansa alussa WordPress oli yksinkertainen blogialusta ja se näkyy vielä nykypäivänäkin sivuja päivittäessä. WP on suunniteltu nimenomaan sisällöntuotanto etunenässä. Et tarvitse ohjelmointiosaamista tai pitkää käyttökoulutusta kotisivujesi päivittämiseen, vaan riittää kun osaat käyttää tavallista tekstieditoria. Erilaiset käyttäjäroolit ovat myös WP:n perusominaisuuksia.

Turvallinen

Yksikään sisällönhallintajärjestelmä ei ole täysin virheetön, koska nekin ovat ihmisen tekemiä. Valtavan käyttäjämäärän ansiosta WP:n mahdolliset turva-aukot löytyvät nopeasti ja ne myös korjataan viivyttelemättä. WordPress onkin vuosien saatossa kehittynyt yhdeksi markkinoiden turvallisimmista verkkosivualustoista.

Hakukoneystävällinen

Vaikka siltä voi vaikuttaa, hyvä hakukonenäkyvyys ei tarvitse taikatemppuja, vaan hyvin rakennetun sivuston ja hyvää sisältöä. Tähän WordPress sopii kuin nenä päähän: Sillä luotu sisältö on automaattisesti hakukoneille mieluisassa muodossa, eikä mitään erityistä kikkailua tarvita.

Mobiiliyhteensopiva

Kaikki toteuttamamme kotisivut ovat responsiivisia ja mobiilioptimoituja, eli ne toimivat, näyttävät hyvältä ja latautuvat nopeasti myös pienemmillä laitteilla.

WordPress

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jonka päällä pyörii n. 17 miljoonaa sivustoa eli n. 5% kaikista internetin sivustoista. Miljoonan suosituimman sivuston keskuudessa WordPress on vieläkin suositumpi – noin joka neljäs on rakennettu WordPressillä.

WordPressiä käyttävät sekä pienet, että suuret yritykset ja organissatiot sen laajennettavuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Muun muassa yritykset kuten Samsung, Microsoft ja Facebook luottavat WordPressiin. WordPressille on rakennettu myös todella suuria sivustoja, kuten The New York Times ja CNN.

WordPressillä voidaan rakentaa monen tyyppisiä sivustoja ja se sopii kaikille, jotka haluavat helppokäyttöiset, hakukoneystävälliset ja monipuoliset kotisivut.

Kotisivuprojektin vaiheet

Alkukartoitus

Aluksi selvitetään tilaajan tarpeet sekä tavoitteet ja mietitään miten ne parhaiten saavutetaan.

Suunnittelu

Alkukartoituksen pohjalta suunnitellaan kotisivujen ulkoasu, rakenne ja toiminnallisuudet.

Toteutus

Kun suunnitelmat on saatu valmiiksi ja tilaaja on hyväksynyt ne, alkaa verkkosivuston rakentaminen kehitysympäristöön.

Testaus

Kun kotisivut on rakennettu, tilaaja pääsee katselemaan niitä. Tässä vaiheessa tehdään vielä viimeiset viilaukset ja testataan, että kaikki toimii kuten pitää.

Julkaisu

Ennen julkaisua tehdään vielä uudelleenohjaukset vanhoilta sivuilta hakukonenäkyvyyden säilyttämiseksi. Julkaisun jälkeen kaikki testataan vielä kertaalleen.

Ylläpito

Kiinteällä kuukausimaksulla huolehdimme, että sivustosi on aina edustuskunnossa ja valmiina asiakkaillesi. Lue lisää.

Huonot kotisivut ovat kulu, hyvät sijoitus.

Kotisivuja on pääosin kahta mallia: Valmisteemojen ja -lisäosien päälle kasattuja purkkapalloviritelmiä ja oikein tehtyjä verkkosivuja. Näissä kahdessa on muutakin eroa kuin hinta.

Valmisteemasta ja -lisäosista kasattu kotisivu on kuin huojuva torni, joka odottaa sopivaa tuulenvirettä kaataakseen itsensä. Tuulenvirkaa tässä yhteydessä ajaa joko päivitykset WordPressiin, teemaan, tai johonkin lisäosista, tai vaikka sinä itse, ottaessasi sivuilla käyttöön jonkun uuden toiminnon, joka ei olekkaan yhteensopiva lisäosamurikoiden kanssa. Hyvin tehty verkkosivu taas kestää aikaa ja suuria liikennemääriä hidastumatta ja sen hallinta on miellyttävää. Tällainen sivusto on helppo pitää ajan hermolla ja sen jatkokehitys on myös edullisempaa kuin valmisteemoja käyttäessä.

Meillä tyypillisen sivustoprojektin teknisen toteutuksen hinta alkaa 2 000 eurosta ja suunnittelutyön hinta määräytyy mm. layouttien/sivupohjien määrän ja asiakkaan tarpeiden perusteella.

Haluatko kuulla lisää?

Lähetä viesti